Schaijk

INGEZONDEN: Het alledaagse leven met corona (4)

Door Nico Degen

Er is weleens een maatschappelijk probleem waar de overheid ons de nodige informatie geeft die wij nodig hebben om er mee om te gaan. Maar het coronavirus is een mondiale bedreiging waar praktisch ieder land mee te maken heeft. Met als gevolg dat regels soms nogal verschillen.

Mogendheden zoals Amerika, Rusland en China en eigenlijk alle wetenschappers in elk land doen hun uiterste best om een vaccin tegen corona te vinden. Echter die moeten langs bepaalde procedures en testen lopen die veel tijd in beslag nemen. U moet niet vergeten dat de Wereldgezondheidsorganisatie scherp toeziet dat alles volgens de regels verloopt. Daarbij zijn de belangen voor de ontdekkers van een vaccin niet alleen van maatschappelijk sociale aard, ook de ontwikkeling is van een onvoorstelbare monetaire orde.

Wij als burgers van de gemeente Landerd zien het aan en het enige wat we kunnen doen, is hopen dat het voorbij gaat.

Nico Degen, Schaijk

|Doorsturen

anton coolen

2020-08-26 11:02:28

Beste Vakantieganger en gast van Schaijk , (gedoogbeleid)

De inwoners van Schaijk lezen ook de courant hebben tv . Het o.a. repeteren van een paar feiten uit het nieuws en feitelijkheden geeft geen toegevoegde waarde en is totaal overbodig . 

Misschien dat Uw inzending corona 5 een toegevoegde waarde kan geven. .Ik wens U daar veel wijsheid en denktijd voor. Advies :neem daar heel rustig de tijd voor.

Blijf gezond .

Anton Coolen .

nico degen

2020-08-26 12:00:47

Indien mijn stukje geen toegevoegde waarde heeft, denk ik niet dat uw bijdrage daar iets aan veranderd. Integendeel, weet u, negativiteit voegd nimmer iets toe, met uitzondering van dhr Coolen die zich daar prettig bij voelt.

nico degen

2020-08-28 10:41:51

Beste buiten werk gestelde,

De burgers van Schaijk hebben net zoals u en ik de krant, televisienieuws en andere media gezien en gelezen. Het is ook nogal wat, wereldwijd worden mensen besmet met het coronavirus en een groot aantal daarvan overlijd. Door de enorme impact die dit heeft willen mensen met elkaar over de berichten die zijn binnengekomen praten. Immers het is nieuws dat via de overheid en daartoe geëigende organisaties tot ons komt. Als je iets overkomt dat haast niet te verwerken valt, praat of schrijf er dan over.

Mijn commentaar is niets meer of minder dan dat. Als daarbij berichten worden geciteerd uit dag en weekbladen en u dit stoort, moet ik dit maar voor lief nemen.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties