Schaijk

Informatie voor patiënten van Groepspraktijk Huisartsen Schaijk

Door Huisartsenpraktijk Schaijk

SCHAIJK - Op zaterdagochtend 24 oktober van 8 tot 11.30 uur in de praktijk op de Bossestraat 2 in Schaijk geven wij weer de jaarlijkse griepvaccinatie aan alle mensen met een indicatie hiervoor. Ook zijn er dit jaar mensen uitgenodigd (iedereen die geboren is tussen 1941 en 1947) voor een pneumokokkenvaccinatie.

Zoals ieder jaar, versturen wij aan alle patienten die hiervoor in aanmerking komen, een uitnodigingsbrief. Helaas is er dit jaar bij het postverwerkingsbedrijf waar we mee samenwerken, een fout gemaakt, en zijn er veel brieven niet bezorgd. Zij kunnen helaas niet nagaan wie wel/niet een uitnodiging daadwerkelijk ontvangen heeft. Daarom krijgen alle patienten die opgeroepen zijn, een nieuwe brief/ alsnog een brief thuis bezorgd.

Mocht u na dit weekend nog geen brief ontvangen hebben, en wel in aanmerking komen voor de griepvaccinatie en/of pneumokokkenvaccinatie, wilt u dan telefonisch contact opnemen met onze huisartsenpraktijk? U hoeft zich niet af te melden als u geen griepvaccinatie wilt.

Met betrekking tot de Covid-19 preventie:
Wij ondernemen veel maatregelen tegen het coronavirus. Het is daarom veilig om naar de praktijk te komen. U kunt meehelpen:
* Blijf thuis en maak een nieuwe afspraak als u 1 of meer van deze klachten heeft: verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven, koorts.
* Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dit betekent dat er mogelijk een langere wachtrij zal zijn dan voorgaande jaren (zorg zo nodig voor een paraplu/ regenjas).
* Draag een mondkapje; dit is verplicht bij ons momenteel.
* Kom op de aangegeven tijd (in de brief die u thuis bezorgd krijgt, staat een tijdsblok van een half uur).
* U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Draag daarom kleren waarbij u gemakkelijk uw bovenarm bloot kunt maken. Voor mensen die ook een pneumokokken vaccinatie krijgen, krijgen zij in beide bovenarmen 1 prik. Wij zullen u hierbij van de achterzijde benaderen/prikken, om het risico van overdracht Covid-19 zoveel mogelijk te voorkomen.

Op donderdag 22 oktober komen we prikken bij de bewoners van De Wijers en De Walepoort en bij de mensen aan huis. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen, neem dan contact op met onze assistente.

Met vriendelijke groet en excuses voor het ongemak,
Medewerkers Huisartsenpraktijk Schaijk

|Doorsturen

Uw reactie