Schaijk

Nader Bekeken door Miriam van Geel van HelMir Huidverbetering

Het individuele huidconcept

Door Miriam van Geel van HelMir Huidverbetering

Weet jij ook niet meer, door de vele reclames, welke crème nu goed voor je huid is? Heb je er al diversen geprobeerd, maar niets hielp echt. Heb jij ook last van een huidprobleem, maar geen enkel product lijkt je huid te verbeteren. Wil je graag weten welke ingrediënten wel iets voor je huid doen en welke niet. Dan heb ik de oplossing voor jou…

Hoe gaat het in zijn werk?
Met een computerondersteunde huidanalyse, meet en documenteert het nauwkeurig jouw huidige huidconditie en de biologische leeftijd van jouw huid met behulp van verschillende sondes en een camera. Er worden metingen gemaakt van vocht, sebum, collageen en de elasticiteit van je huid.
Op basis van die metingen bepaalt de software een crème-formule op maat die bestaat uit 15 innovatieve actieve ingrediënten en twee hoogwaardige basiscrèmes. Op basis van deze analyse stel ik voor jou verzorgingsproducten samen om de individuele huidconditie te verbeteren in overeenstemming met de actuele huidbehoefte.

Ik zie wat jij niet ziet
Een huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen en erytheem. De mate van droogte in de huid is al bepaald door een sebum meting, maar de effecten die deze droogte geven op het huidoppervlak ‘’het microreliëf’’ wordt door de camera geanalyseerd op: de aanwezigheid van schilfertjes.

Droogtelijntjes of diepere rimpels worden in de analyse nauwkeurig gemonitord en gekoppeld aan de biologische leeftijd van de huid. Met andere woorden hiermee kan vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door bijvoorbeeld zonschade in een vroeg stadium worden herkend. Diverse onzuiverheden en porie activiteit analyseren en complementeren het onderzoek.

Ingrediënten volgens recept
De analyse vormt de basis voor het receptuur van de crème, die precies is afgestemd op jouw huid. De software toont na de huid meting het individuele recept voor een dag- en nachtverzorging. Als de huid na analyse een specifieke behoefte weer geeft, toont de software ook een recept voor een specifiek product waar de huid mee behandeld kan worden.

De basis is vrij van alles wat de huid belast
Deze basis crèmes zijn vrij van: schadelijke emulgatoren, minerale olieproducten, conserveringsmiddelen, parfum- en kleurstoffen, microplastics en parabenen.

Aangezien de individuele huidverzorgingsproducten geen allergene ingrediënten bevatten, kun je al na enkele dagen zeer goede en zichtbare resultaten zien. Ook huidproblemen zoals Psoriasis, Neurodermatitis, Acne, Rosacea, Eczeem, zeer gevoelige droge huid en hebben baat bij deze samenstelling van crèmes.

Wil jij meer weten over dit systeem, neem dan contact op.

Miriam van Geel
HelMir Huidverbetering
Molenaarstraat 63 Schaijk
0486-464264 / 06-23530490
info@helmir.nl / www.helmir.nl 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties