Schaijk

Bekijk onder meer projecten Nature to go! en Goldfish

Hanneke Roumans exposeert bij Atelier Anders in Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De expositie Nature to go! van Hanneke Roumans is vrijdag 6 juli geopend bij Atelier Anders in Schaijk. De in Malden opgegroeide kunstenares bekijkt de omgang van mensen met de natuur. Met aan aantrekkelijke dosis humor zet ze mensen aan het denken.

Lia Verstegen van Atelier Anders met kunstenares Hanneke Roumans.

Tijdens de expositie in Schaijk lanceerde Roumans haar nieuwe project waarbij je natuur kunt afhalen in een handige papieren draagtas. Elk stukje natuur is uniek en bevat dan ook zijn eigen paspoort met naam en eigenschappen. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli is Roumans zelf aanwezig en zal ze de plant zoeken die het beste bij je past.
Verder zijn er nog ander werken van haar te zien zoals Take away Nature en Nachtblind. Wat je zeker niet mag missen is haar project Goldfish. Een muur vol met in olieverf geschilderde visjes, die wachten op een eigenaar. Met de door Roumans zelf ontwikkelde fish-matchmaking app kun je de vis vinden die echt bij je past. Wie had ooit gedacht dat fish-tinder werkelijkheid zou worden. Breng zaterdag 18 augustus, de laatste dag van deze expositie, een ode aan de vis. Schrijf je in voor de workshop en schilder je eigen visje.

Atelier Anders is geopend op vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur. Het adres is Schutsboomstraat 53 in Schaijk. Meer informatie op www.atelier-anders.nl

(foto's: Zefania Stokkermans)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties