Schaijk

Goud voor de barbecueworst van Keurslager Van Kraaij uit Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Van Kraaij uit Schaijk uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral de smaak, bite, samenstelling en kruiding.

Bij Keurslager Van Kraaij is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op. Ook de klanten met een glutenallergie. Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan aan
De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Keurslager Van Kraaij is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Aanbieding
Benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Van Kraaij? Dan ben je altijd welkom in de slagerij aan de Pastoor van Winkelstraat om te proeven. En om deze score te vieren, geldt van 20 tot en met 25 mei de volgende aanbieding: 4 barbecueworsten voor € 4,50 of 4 curryworsten voor € 5,50. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken”, laat een trotse Geert van Kraaij weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties