Schaijk

Goud voor barbecueworst Keurslager Van Kraaij Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft een deskundige jury de barbecueworst van Keurslager Van Kraaij uit Schaijk uitgebreid beoordeeld. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud. De jury prees vooral de smaak en bite.

Bij Keurslager Van Kraaij is de barbecueworst altijd een hardloper tijdens het barbecueseizoen. "De klanten zijn er gek op", weet Geert van Kraaij. "Daarom besteden we veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. We werken met de beste grondstoffen en weten ook precies wat erin gaat. Zo kunnen we altijd de lekkerste smaak garanderen."
De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Van Kraaij is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. "Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden", lacht hij. 

Proeven
Ben je benieuwd naar de winnende barbecueworst? Dan ben je altijd welkom in de slagerij aan de Pastoor van Winkelstraat 13 in Schaijk om te proeven. Om de gouden score te vieren, geldt van maandag 14 tot en met zaterdag 19 mei de volgende aanbieding: 4 barbecueworstjes voor 4 euro. Van Kraaij: "Natuurlijk hebben we een nog veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen om iedere barbecue tot een succes te maken."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties