Schaijk

Aangepaste Goede Doelen Week Schaijk-Reek en Zeeland bijna van start

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD - De Goede Doelen Week in Schaijk-Reek en Zeeland vindt dit jaar plaats in een aangepaste vorm. De gezamenlijke collecte is in de week van 12 tot en met 16 april. De exacte dagen, de goede doelen en de manier van collecteren kunnen per plaats verschillen. De twintig deelnemende landelijke organisaties zijn allemaal voorzien van het CBF-keurmerk. In de week van 5 april ontvangen alle inwoners van Reek, Schaijk en Zeeland een brief met daarin uitleg over hoe de Goede Doelen Week werkt.

Goede Doelen Week Schaijk-Reek.

In Zeeland is het dit jaar mogelijk om op twee manieren te doneren. Eén daarvan is het bijgesloten formulier invullen en dit in een envelop met het geldbedrag deponeren in een speciale brievenbus bij Jumbo Eijsermans in Zeeland. De andere optie is het overmaken van een gift. Digitaal binnengekomen bedragen worden gelijkmatig verdeeld onder alle deelnemende goede doelen.

De organisatie van Schaijk-Reek heeft de voorkeur om de goede doelen te steunen door het overmaken van een gift. De uitleg hiervoor staat in de brief die de inwoners binnenkort ontvangen. Wie toch liever contant doneert kan de envelop inleveren bij de speciale brievenbussen in De Phoenix Schaijk of Het Wapen van Reek. De totale opbrengst wordt evenredig verdeeld over de deelnemende goede doelen.

Hart onder riem
In alle gevallen geldt dat doneren tot en met uiterlijk 22 april kan. De organisaties zijn zich ervan bewust dat je als donateur minder keuze hebt doordat je niet meer per doel kan aangeven hoeveel je wil doneren. Ze willen in deze moeilijke tijden de goede doelen graag een hart onder de riem steken en daarom collecteren ze toch. De hoop is dat er volgend jaar weer op de gebruikelijke manier gecollecteerd kan worden.

Goede Doelen Week Zeeland.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties