Schaijk

Goede Doelen Week Reek-Schaijk gaat in aangepaste vorm door

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - Er is afgelopen weken veel overleg geweest tussen verschillende dorpen in de regio over het al dan niet doorgaan van de Goede Doelen Week. Veel mailtjes zijn verstuurd. De organisatie van Goede Doelen Week Schaijk-Reek heeft besloten om de gezamenlijke collecte gewoon door te laten gaan, maar dan wel in aangepaste vorm.

Vrijwilligers hebben afgelopen week huis aan huis aan brief in Reek en Schaijk bezorgd. Hierin is onder meer de oproep te lezen om dit jaar geen contant geld te doneren, maar om geld over te maken. Het binnengekomen bedrag wordt dan gelijkmatig verdeeld onder alle deelnemende goede doelen. De organisatie is zich ervan bewust dat je als donateur hierdoor minder keuze hebt, maar ze willen in deze moeilijke tijden de goede doelen graag een hart onder de riem steken. De hoop is dat er volgend jaar weer op de gebruikelijke manier gecollecteerd kan worden.

Doneren kan via de bank en wel op rekeningnummer NL30 RABO 0146 3945 34 ten name van Stg. MOV Schaijk Reek onder vermelding van GDW Schaijk Reek. De enveloppen worden dit jaar dus niet opgehaald.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties