Schaijk

Gezellige en smakelijke aanschuifavonden bij Hartje Groen en Boshut

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Bij Hartje Groen en de Boshut in Schaijk houden ze regelmatig een Table d'hôtes. Dit is een gezellige aanschuifavond naar goed Frans gebruik, maar dan op Bourgondisch Brabantse wijze met oerheerlijke streekgerechten. Na een succesvolle start vorig seizoen, kun je ook deze lente en zomer samen genieten van smakelijke gerechten aan lange tafels. Bij goed weer op het terras van Hartje Groen of anders in de Boshut. 

Zit gezellig samen aan de lange gedekte tafels met kampeerders én passanten, elke keer stipt om 1 8 uur. Volwassenen betalen 15 euro, voor kinderen tot 11 jaar ben je 7,50 euro kwijt. Dit is exclusief drankje. Tijdig reserveren is noodzakelijk via 0486-464646 of reserveringen@hartjegroen.com

Oerpizza’s uit de houtoven
Smul van huisgemaakte oerpizza’s met toppings uit de streek. Op het terras gebakken in een hout gestookte pizzaoven. Geserveerd met een frisse salade en een lekker ijsje op stokje toe. De volgende keren zijn woensdag 2 mei (meivakantie), woensdag 9 mei (daags voor Hemelvaart) en vrijdag 18 mei (net voor Pinksteren). In de zomervakantie elke woensdagavond.

Table d'Hôte
Geniet van heerlijke gerechten uit de streek, vers bereid. Grote schalen op tafel, voor elkaar opscheppen en smullen maar. Je bent welkom op zaterdag 28 april en zaterdag 5 mei (meivakantie), zaterdag 12 mei (vlak na Hemelvaart) en zaterdag 19 mei (daags voor Pinksteren). In de zomervakantie elke vrijdagavond.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties