Schaijk

Gezellig zomerterras bij Dagactiviteit De Wijers Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Gert van Boxtel was onlangs te gast op het zomerse terras van dagactiviteit De Wijers in Schaijk. Hij bracht mooie luisterliedjes ten gehore; liedjes met herkenbare onderwerpen van vroeger over het uitgaan, het gezin en noem maar op. Het er daarna met elkaar over praten geeft verbinding en gezelligheid. Tijdens het optreden schoven steeds meer mensen aan.

Op het terras was koffie en thee. De hapjes hadden de bezoekers van de dagactiviteit die ochtend zelf gemaakt voor deze muzikale middag. Zinvol bezig zijn is het doel van de dagactiviteit. Je dag goed besteden en iets kunnen betekenen voor een ander. Dat is toch wat iedereen wil. Dit zorgt ervoor dat je in beweging blijft, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit komt de gezondheid ten goede en zorgt ervoor dat je langer thuis kunt blijven wonen.

Heb je belangstelling om aan te sluiten? Neem dan contact op met Dagactiviteit De Wijers via 0486-460242 of dagactiviteit.dewijers@brabantzorg.eu. De organisatie is bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties