Schaijk

Gesponsorde auto voor BrabantZorg-locaties in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De BrabantZorg-locaties Dijkstaete, Vierhoven en Nieuwe Hoeven in Schaijk hebben voortaan de beschikking over een eigen auto. Wendy Spierings en Kim Dado van BrabantZorg zijn de afgelopen tijd bij veel lokale ondernemers langs geweest en hebben een mooi bedrag opgehaald.

"Elke dag worden er boodschappen gedaan met cliënten en wekelijks wordt er gezwommen, gebowld en friet gehaald. Maar de auto kan ook voor andere activiteiten en uitstapjes worden gebruikt", geven Kim en Wendy aan. "Wij vonden het hoog tijd voor een eigen auto voor de deur. Zo huiselijk mogelijk. De auto mag gebruikt worden voor cliënten van Dijkstaete, Vierhoven en de Nieuwe Hoeven."

De BrabantZorg-auto is mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren: Rabobank, Rotary Club Schaijk, Hartje Groen, Van Tilburg uitvaartverzorging, Van der Bolt, Reuzenaar, Van Son, Van Zummeren, Cleanservice, Van Gaal, De Notaris, bouwbedrijf Spierings, Albert Heijn Christiaens, De Boeij aluminium, Peters van Gemert, Fitcentre Schaijk en Peter Loeffen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties