Schaijk

Geniet in de verwarmde Moestempel van de Schaijkse carnavalsoptocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Wie slecht ter been is of niet lang kan staan, maar toch graag wil genieten van de grote Moeslandse optocht, kan ook in 2020 weer gebruikmaken van de Moestempel. Deze verwarmde tribune is een beschutte en comfortabele plek om de stoet van kleurrijke carnavalswagens te aanschouwen.

Loopgroepen, wagens, muziekkapellen; de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune. Het is niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt het publiek voorzien van een lekker hapje en een drankje.

MKB Schaijk-Reek organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval de Moeslanden deze mogelijkheid inmiddels voor de elfde keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor onder andere mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, en hun begeleiders, maar ook anderen zijn van harte welkom.

Omdat de organisatie van de Moestempel het belangrijk vindt dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mensen met een beperking gratis gebruikmaken van deze faciliteiten. Alleen zij krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Kaarten (à 11 euro) zijn verder verkrijgbaar bij HAKU, Europaplein 9 in Schaijk. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties