Schaijk

Gemeente Landerd ruimt graven in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De gemeente Landerd gaat graven ruimen op de algemene begraafplaats aan de Bossestraat in Schaijk. Zij start hiermee medio september. De begraafplaats is daardoor op enkele werkdagen gedeeltelijk gesloten. Begrafenissen gaan gewoon door.

Graven waarvan de huurtermijn is afgelopen worden geruimd. Ook graven waarvan de grafrechten zijn opgezegd worden geruimd. Het gaat om de graven waarvan de huurtermijn is verlopen tot en met 2018. Bij het ruimen haalt de gemeente het grafmonument en de spullen die erbij staan weg. De stoffelijke resten worden herbegraven in een verzamelgraf op de begraafplaats.

Wie planten, herdenkingsbeeldjes of kaarsen graag wil houden, moet zelf deze spullen voor 16 september van het graf halen. Spullen die nog op het graf staan als het geruimd wordt, worden vernietigd. De gemeente is niet aansprakelijk voor de eventuele geleden schade.

Wie het grafmonument wil houden, kan dit voor 16 september weghalen. Geef aan de gemeente door wanneer u het weghaalt. Dit kan via gemeentewerken@landerd.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties