Schaijk

Gemeente Landerd gaat graven ruimen in Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De gemeente Landerd gaat graven ruimen op de algemene begraafplaats aan de Bossestraat in Schaijk. Het gaat om graven waarvan de huurtermijn is verlopen van 2010 tot en met 2012 of waarvan de grafrechten zijn opgezegd. De werkzaamheden starten vanaf 12 november. De begraafplaats is daardoor op enkele werkdagen gedeeltelijk gesloten. Begrafenissen gaan gewoon door.

Bij het ruimen haalt de gemeente het grafmonument en de spullen die er bij staan weg. De stoffelijke resten worden herbegraven in een verzamelgraf op de begraafplaats. Wil je planten, herdenkingsbeeldjes of kaarsen houden? Dat kan. Je moet zelf deze dingen voor 12 november van het graf af halen. Spullen die nog op het graf staan als het geruimd wordt, worden vernietigd. De gemeente is niet aansprakelijk voor de eventuele geleden schade.

Het is ook mogelijk om het grafmonument te houden. Dit mag je dan zelf weghalen, ook voor 12 november. De gemeente vraagt dan wel om door te geven wanneer je het weghaalt. Dit kan via gemeentewerken@landerd.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties