Schaijk

Geef je op voor het Jongerenvakantieweekend 2019

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het Jongerenvakantieweekend 2019 vindt plaats van 12 tot en met 15 juli. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een leuk weekend te worden. Er staan veel nieuwe activiteiten op het programma. Het weekend wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit Schaijk en omgeving die op de middelbare school zitten. Je mag dus ook meedoen wanneer je niet in Schaijk woont.

Elk jaar hebben is er een nieuw thema met nieuwe spellen, maar is er ook zeker ruimte en tijd om te chillen. Tijdens dit weekend zullen spanning en ontspanning elkaar op een leuke manier afwisselen. Voor komend jaar zijn er weer stoere (water)spellen, gave avondprogramma’s, iedere avond een kampvuur en lekker eten en drinken. Het weekend vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 15 juli.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het jou leuk om in de zomervakantie een lang weekend activiteiten en spellen te doen en te chillen met vrienden, vriendinnen en andere leeftijdsgenoten? Geef je dan snel op. Wanneer je vragen hebt of om jezelf aan te melden kun je mailen naar jvwschaijk@gmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties