Schaijk

Autosleutel Specialist Schaijk maakt extra exemplaar

'Ga niet op vakantie zonder reservesleutel voor je auto'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het is altijd handig om een reservesleutel voor je auto te hebben, zeker als je op vakantie gaat. Mocht je er onverhoopt eentje kwijtraken dan kun je gewoon je weg vervolgen. Of wanneer je een nieuwe auto koopt waar maar één exemplaar bij zit. Je loopt dan toch een risico, want het is heel vervelend als je niet meer in je voertuig kunt. Het is daarom altijd aan te raden voor een reservesleutel te zorgen. Daar kan Hussain Bakhtiar van Autosleutel Specialist Schaijk bij helpen. In een handomdraai maakt hij een extra exemplaar voor je.

Autosleutel Specialist Schaijk werkt samen met veel autobedrijven in de wijde omtrek, maar ook voor particulieren staat Hussain klaar. “Als de klant haast heeft dan kan ik het meteen doen”, zegt hij, “en anders maken we een afspraak. De kwaliteit is hetzelfde als bij de officiële dealer, maar de levering is veel sneller. Mensen kunnen hier terecht voor programmeren, kopiëren en nieuwe sleutels. Daarvoor beschik ik over professionele apparatuur. Je krijgt twee jaar garantie op door ons geleverde sleutels.”
Hussain adviseert om nooit met slechts één sleutel op vakantie te gaan. “Een extra exemplaar is heel erg fijn”, vindt hij. “Niet alleen op vakantie, maar het is sowieso fijn. Het is namelijk heel vervelend als je niet meer in je eigen auto kunt. Daar sta je dan, in het buitenland. Het brengt hoge kosten met zich mee om het probleem ter plekke op te lossen. Dan kun je beter van tevoren zorgen voor een reservesleutel.”

Afstandsbediening
Bij de aanschaf van een auto, nieuw of tweedehands, krijg je vaak een reservesleutel zonder afstandsbediening. “Tegenwoordig beschikken nagenoeg alle auto's over centrale deurvergrendeling”, weet Hussain. “Dus ik kan gewoon een extra sleutel met afstandsbediening maken. Of als je dat liever hebt, maak ik een reservesleutel zonder afstandsbediening. Alles kan. Je kunt kiezen uit de originele behuizingen of imitatie. Ik heb bijna alles op voorraad en kan zo goed als elke sleutel voor bijna alle modellen maken.”
Naast het repareren en maken van sleutels, kun je bij Autosleutel Specialist Schaijk ook terecht voor reparatie en onderhoud van elektrische contactsloten (EZS/EIS), stuursloten (ELV/ESL), motormanagementcomputers (ECU), dashboards en andere elektronica. Verder blijft de winkel van Hussain het vertrouwde adres voor huissleutels en schoenreparaties. “Ik ben bijna altijd te bereiken”, vertelt hij. “Buiten de openingstijden van de winkel om kan ik eventueel ook op locatie komen.” Verder blijft 

Autosleutel Specialist Schaijk is te vinden aan de Schutsboomstraat 23a. De winkel is dinsdag tot en met vrijdag open in de ochtend van 9.30 tot 12.15 uur en 's middags van 13.15 tot 17.30 uur. Op zaterdag ben je welkom tussen 9.30 en 17 uur. Voor de deur kun je gratis parkeren. Kijk voor meer informatie en de diverse mogelijkheden op www.autosleutelsshop.nl, like de facebookpagina Autosleutel Specialist Schaijk, volg @autosleutelspecialist op Instagram of bel met 0486-436078 / 06-40204615.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties