Schaijk

Praktijk biedt wel hulp op afstand

Fysiotherapie Schaijk-Herpen: alle behandelingen voorlopig stopgezet

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/HERPEN - Per 23 maart zijn de nieuwe behandelrichtlijnen voor fysiotherapie bekendgemaakt. "Op basis van deze richtlijnen mag ook Fysiotherapie Schaijk-Herpen tot nader bericht geen fysieke behandelingen meer uitvoeren. "Daarom hebben we, met pijn in ons hart, besloten om alle behandelingen voorlopig stop te zetten. Deze tijdelijke stop is er om zorg te dragen voor de gezondheid van al onze patiënten en therapeuten", laat de praktijk weten.

Om toch de nodige hulp te kunnen bieden maakt Fysiotherapiepraktijk Schaijk-Herpen gebruik van telefonische en/of videoconsulten. "Ook kunnen we voor onze patiënten oefenschema's op maat maken, zodat zij toch in beweging kunnen blijven. Hulp op afstand is dus mogelijk. Ook mensen die op dit moment niet onder behandeling zijn en klachten hebben aan hun bewegingsapparaat kunnen contact met ons opnemen. We gaan dan samen bekijken wat we voor hen kunnen betekenen."

Telefonisch bereikbaar
Fysiotherapie Schaijk-Herpen blijft dagelijks telefonische bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op 0486-461639 of via info@fysiotherapieschaijk.nl. "Voor nu wensen wij iedereen heel veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties