Schaijk

Frits Wester komt naar Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op donderdagavond 1 februari trapt businessclub DGA Network Zuid uit Schaijk het jaar af met gastspreker Frits Wester. Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht wil de organisatie zich bij de eerste bijeenkomst graag richten op het politieke thema. Het bestuur van DGA Network Zuid ligt onder andere in handen van de Schaijkse Elisa Swanenberg (Swanenberg IJzer Groep) en compagnon Wendy van der Valk (Van der Valk Hotels), twee dames bij wie ondernemerschap er met de paplepel is ingegoten.

De eerste bijeenkomst van de businessclub vindt donderdagavond 1 februari plaats in de Shique de Luxe in Schaijk. Parlementair verslaggever en commentator van RTL Nieuws, Frits Wester, zal de DGA’s te woord staan over topics als: grote veranderingen op het binnenhof, gemeenteraadsverkiezingen, politiek in Europa en de wereld en veel besproken politici en partijen zoals Trump, Thierry Baudet en de PVV. Daarnaast zal tijdens deze bijeenkomst de agenda van 2018 bekend worden gemaakt. Eén tipje van de sluier: het belooft een interessant jaar te worden met actuele en interessante sprekers op niveau.

DGA Network Zuid organiseert per jaar zes tot acht bijeenkomsten, afwisselend bij Shique de Luxe in Schaijk en Van der Valk Hotel Nuland – ’s Hertogenbosch in Nuland. Zo willen de dames gezamenlijk een breed en divers scala aan DGA’s binnen maar ook buiten Brabant in de meest uiteenlopende branches bedienen van een diverse netwerkclub. Met actuele, interessante en inspirerende sprekers weet de club inmiddels zo’n 80 leden bijna iedere maand te boeien met hun avondvullende programma’s.

Interesse in dit evenement? DGA Network Zuid biedt DGA’s de mogelijkheid om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen. Kijk op: www.dganetworkzuid.nl of neem contact op: info@dganetworkzuid.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties