Schaijk

Rotary Schaijk–Land van Ravenstein schenkt 3000 euro in strijd tegen mensenhandel

FOTOREPORTAGE: Schaijk zamelt ruim 13.000 euro in voor Serious Request-actie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Schaijk zamelde vrijdagavond 20 december ruim 13.000 euro in voor de Serious Request-actie 'The Lifeline' in de strijd tegen mensenhandel. De 3FM-DJ's Sander Hoogendoorn en Herman Hofman werden groots onthaald in het werelddorp en kregen op het podium voor De Potter onder meer een cheque van 3.000 euro van de Rotaryclub Schaijk–Land van Ravenstein. De Moeslandse Prins Twan d'n Urste kon de DJ's dankzij diverse (sponsor)acties in het dorp daarnaast nog een flink aantal cheques voor het goede doel overhandigen. 

"Welkom in het leukste dorp van Brabant", zo heette Mark van Zummeren de DJ's welkom namens de Rotaryclub Schaijk–Land van Ravenstein. "Als Rotary ondersteunen we van harte jullie doel: de strijd tegen mensenhandel. Sterker nog, we hebben iemand in onze club die daar een boek over heeft geschreven." Het boek Aminata, tussen Hoop en Vrees van Simone van de Wijdeven werd vervolgens overhandigd aan de DJ's.

De actie 'Serious Schaijk' mocht zich vrijdagavond verheugen op een grote publieke belangstelling en is met een opbrengst van ruim 13 mille voor het goede doel zeer geslaagd.   

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties