Schaijk

FOTOREPORTAGE: Schaijk een Werelddorp vervult veel wensen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op 30 december vond de uitreiking plaats van de Schaijk een Werelddorp-wensboom plaats. Van 9 tot en met 27 december kon het winkelend publiek een wens doen die daarna in de wensboom op het plein voor De Phoenix werd opgehangen. Er werden weer mooie wensen gedaan en de 'commissie wensboom' van Schaijk een Werelddorp, bestaande uit Jane Schoppema, Fiona Theunissen en Stefan van Ras, heeft verschillende wensen kunnen vervullen. Er werden ook wensen gedaan die buiten hun macht lagen, maar deze zijn doorgespeeld aan de gemeente Landerd en Mooiland.

 De Schaijkse 'wensenvervullers' gingen als eerste naar mevrouw Niewöhner met een glutenvrij pakket. Zelf was ze niet thuis, maar gelukkig kon haar dochter het in ontvangst nemen. Daarna ging de tocht naar de dames Waelbers, Overdijk, Pashouwers en Van Eck. Zij kregen een lekkere lunch aangeboden. De kleinkinderen van de heer Verstegen hadden als wens om met opa naar de bioscoop te gaan, zij konden hem verrassen met een bioscoopbon. Gerard en Annie van Weert waren blij verrast toen ze een prachtig bloembollenpakket overhandigd kregen, een wens van hun dochter. Dian Schoppema werd voor haar vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet met zwemkaartjes.
Twee wensen konden pas op oudejaarsdag uitgereikt worden. Andrea van Leuken was blij verrast dat ze samen met haar kinderen lekker kon gaan lunchen en Danielle Manders mocht een theaterbon in ontvangst nemen.

De commissie van de Schaijk een Werelddorp wensboom kijkt terug op een zeer geslaagde actie met prachtige wensen. "De wensboom zal aan het einde van dit jaar weer een mooi vervolg krijgen."


Kijk voor meer foto's op https://www.facebook.com/schaijkeenwerelddorp/

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties