Schaijk

FOTOREPORTAGE: Eerste 'Samen Genieten' in Schaijk smaakt naar meer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – De Boshut van charmecamping Hartje Groen vormde donderdagavond 13 februari het decor voor de eerste editie van 'Samen Genieten' in Schaijk. Het initiatief onder de vlag van De Toekomst van Schaijk heeft als doel het op een gezellige wijze samenbrengen van mensen die veelal alleen thuis zitten. De eerste bijeenkomst van 'Samen Genieten' werd een groot succes. 25 tot 30 deelnemers genoten van een heerlijk stamppottenbuffet.

Donderdagmiddag rond half 6 meldden de eerste gasten zich al in De Boshut. Een ploeg van tien vrijwilligers was toen al druk in de weer met de voorbereidingen voor het buffet: aardappels schillen, wortels schrappen, uien 'huilen', worst bereiden en hachee warm maken. Het werd een zeer geslaagde avond, waarbij de deelnemers met volle teugen genoten van al het lekkers.

De ingrediënten zijn gesponsord door Albert Heijn, Slagerij van Kraaij en Bakker Bongers. "Wij zijn hen zeer dankbaar voor het steunen van deze actie voor Schaijkse mensen", laat de organisatie van 'Samen Genieten' weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties