Schaijk

FOTO- EN VIDEOREPORTAGE: ‘Sinterklaas-drive thru’ Peters Groep groot succes

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/UDEN - Het jaarlijkse Sinterklaasfeest is voor de medewerkers van de Peters Groep in Schaijk en Uden traditioneel een groot familiefestijn. Vanwege Corona werd de Sinterklaasviering dit jaar in een iets ander jasje gestoken. In de nieuwe hal van Barli in Uden werd zondag 22 november een heuse ‘Sinterklaas-drive thru’ gerealiseerd van ruim 200 meter lang. Het werd een fantastische dag voor jong en oud.

De kinderen en hun papa’s en mama’s werden via een gepersonaliseerde videoboodschap van de goedheiligman uitgenodigd voor de Sinterklaas-drive thru. Ruim honderd gezinnen, verdeeld over verschillende tijdsblokken, reden zondag - volledig coronaproof - door de drive-thru in Uden. Zittend in de auto werden zij getrakteerd op koffie, limonade en heerlijke Sint en Piet-cupcakes. Gedurende de rit door de drive thru waren er allerlei feestelijke activiteiten: van pakjeswerpen in een schoorsteen en strooigoed vangen met een visnetje tot een discotunnel met entertainment en een autobingo. Verder waren er cadeautjes en snoepzakjes voor de kids, werd er friet geserveerd vanuit een foodtruck en gingen de ouders met een fraai kerstpakket naar huis. Het was een zeer geslaagde middag.

Kijk voor een sfeerimpressie het filmpje op https://nl-nl.facebook.com/AannemersbedrijfPeterPeters/videos/3493025327461136/

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties