Schaijk

Drukte van belang bij Drive Thru Restaurant Charlie

FOTO- EN VIDEOREPORTAGE: Donuts vinden gretig aftrek in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Dunkin’ Donuts zorgde zaterdag 10 oktober voor een wereldprimeur in Schaijk. Op het buitenterrein van Roompot Vakantiepark en Restaurant Charlie aan de Hermanusweg opende de internationale donutgigant namelijk de allereerste Mobile Drive Thru met pop-up store. "Vanmorgen om half acht liep het al storm", vertelt initiatiefnemer Charles Veerkamp.De eerste 25 klanten van de drive kregen een gratis doos donuts. Die gingen natuurlijk in no time over de toonbank, maar ook in de uren daarna vonden de zoetige lekkernijen gretig aftrek.

Openingsactie
Tussen 12 en 13 uur vandaag is er opnieuw een openingsactie: iedereen die in de pop up store een doos van 12 donuts koopt, krijgt dan een doos van 6 cadeau.

De Mobile Drive en pop-up store staat op het buitenterrein van het vakantiepark en naast restaurant Charlie. Middels het scannen van de QR-code kun je vanuit de auto bestellen en betalen, om vervolgens de bestelling op te halen bij de Drive, die in functie van Covid-19 is bedacht en zo de veiligheid van gasten bewaakt. Gasten kunnen ook gewoon de auto parkeren en hun bestelling plaatsen in de pop-up store. Er is keuze uit 28 soorten donuts en andere dagverse producten.

Creatief
Het initiatief is ontstaan nadat de nieuwe Coronamaatregelen op maandag 28 september werden aangekondigd en de horeca moest terugschalen naar 30 gasten per ruimte. Op dat moment nam Charles Veerkamp contact op met Dunkin' om deze samenwerking op te starten. “Ik ben enorm blij met deze unieke samenwerking en het enthousiasme van Dunkin naar aanleiding van mijn verzoek”, geeft Charles aan.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties