Schaijk

FIRA bouwt verder aan hippische droom in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ivo en Anita Janssens, founders van FIRA, en Thomas en Sanne van Heel, de nieuwe eigenaren van Stal Swanenberg in Schaijk, slaan de handen ineen. Vanaf medio juni 2020 wordt er in Schaijk een compleet gerenoveerd en nieuw hippisch kennis- en sportcentrum geopend. Vanaf heden draagt de locatie aan de Duifhuisstraat de naam Dutch Equestrian Estate – FIRA Horse Center.

Breng experts in het organiseren van eventing-wedstrijden, zoals Brabant Horse Trials en Dutch Open Eventing, samen met een '360 graden-bedrijf' als FIRA en er kunnen alleen maar mooie initiatieven ontstaan. Het hippisch kennis- en sportcentrum wordt de thuisbasis voor zowel grote nationale als internationale concoursen op het gebied van dressuur, springen, eventing en overige disciplines. De eerste wedstrijden staan al gepland voor het komende outdoorseizoen. Daarnaast zal de locatie verschillende ruiters van wereldklasse huisvesten.

FIRA heeft zich het afgelopen jaar fantastisch ontwikkeld met een on- en offline paardenplatform. Doordat de markt FIRA omarmt, wordt de droom van een eigen hippisch centrum nog sneller gerealiseerd dan verwacht. Een belangrijk onderdeel van het hippisch centrum is kennis. "Dit dragen we uit door onder andere het organiseren van Masterclasses, clinics en trainingsweekenden. Het terrein, in totaal 15 hectare, biedt vele mogelijkheden waaronder overnachtingen met of zonder paard", geven Ivo en Anita Janssens aan.

Vanaf medio juni 2020 zullen deze activiteiten gaan plaatsvinden op het Dutch Equestrian Estate – FIRA Horse Center. Meer weten over FIRA? Ga naar www.fira.tv

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties