Schaijk

Festival Duifhelseplak op 28 en 29 december

Door Herman Peters

SCHAIJK - Zaterdag 28 en zondag 29 december is het weer groot feest aan de Duifhuisstraat in Schaijk. De Stichting Duifhelseplak organiseert een festival voor jong en oud. De leden van de Stichting, een groep vrienden uit Schaijk en Reek, hebben een fantastisch programma gemaakt met de titel 'Proud to be fout'. Speciale aandacht is er voor de groep 30+: zij die graag willen buurten en ouwehoeren. Het café is daarvoor ingericht in een apart deel van de grote tent met aangepaste muziek.

Zaterdag begint de avond om 20 uur met als thema 'proud to be fout': dansen en gek doen. Hoe bonter hoe beter. Het feest gaat door tot 01 uur. Kom verkleed als je dat leuk vindt; dj's zorgen voor de muziek. De jongeren kunnen helemaal los. De groep die het net iets rustiger wenst, kan in het besloten tentgedeelte, het café, het jaar doornemen en vooruit kijken. Meer dan vorig jaar hebben de organisatoren zich ingespannen om het deze groep extra naar de zin te maken.
Zondag 29 december gaat de tent om 14 uur open en gaat het programma draaien van 16 tot 18 uur. Bier Cantus Brabant is het thema. Aan lange tafels drinken met vrienden en collega's, een 'bierfest-achtig' gebeuren met veel lol en meezingliedjes. Groepen reserveren vooraf en krijgen gegarandeerd een tafelplek. Vind je het leuk om in clubkleuren te komen: prima. Reserveren vooraf via facebook of internet is noodzakelijk.
Zowel tent als café zijn op zondag open voor iedereen vanaf 14 uur. Ook kijkers voor de biercantus (een spel) zijn welkom. De hofkapel zorgt zondagmiddag voor de muzikale start. Na de biercantus is er alle ruimte voor iedereen om te feesten en te dansen. Zondagavond wordt de muziek verzorgd door een aantal uitstekende Nederlandse artiesten en afgesloten door Sjieke Bazen. Het tentcafé is zaterdag vanaf 20 uur en zondag vanaf 14 uur open.

Kaarten kun je kopen via facebook of via de website: www.duifhelseplak.nl


Zaterdag 28 december:
start 20.00 uur:

DJ Rob Geurts, Gekkenhuys, Poar Neem’n, Plattelander, DJ Adaro.

Zondag 29 december:
14–16 uur: DJ Rob Geurts en de Hofkapel; 16–18.30 uur: DJ Crew on Tour Bier Cantus; na 18.30 uur: Zanger Hans, Raymon Hermans, Django Wagner, DJ Rob Geurts en Sjieke Bazen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties