Schaijk

'Neem 8 september gratis iemand mee naar het diner'

Feestweek dorpshuis De Phoenix staat in teken van ontmoeten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – In De Phoenix in Schaijk vindt van 6 tot en met 11 september een feestweek plaats met tal van activiteiten. Ontmoeten staat daarbij centraal. Woensdag 8 september is er een speciale dineractie van Carrousel Groen, waarbij bezoekers gratis iemand mee kunnen nemen naar het diner om 12 uur in het dorpshuis.

De Phoenix kent een grote diversiteit aan gebruikers. Zo kun je er onder meer biljarten, kienen, bridgen, sjoelen, koersballen, kaarten, muziek maken, dansen, gymmen en yoga beoefenen. Iedere woensdag is De Eetkamer open en kan men gezellig samen eten. Op woensdag 8 september wordt vanaf 10.45 uur, voorafgaand aan het diner, een film over Schaijk vertoond van wijlen dokter Langendijk, verzorgd door de Heemkundekring Schaijk-Reek. Na afloop van het diner, dat om 12 uur begint, is er zang en gitaarmuziek van Paul van Extel. Aanmelden voor het diner met de '1+1 gratis-actie' kan bij de Zorgcoöperatie Schaijk en vanaf 30 augustus bij De Phoenix, 0486-463600.

Donderdagavond 9 september vanaf 20.45 uur staat in het teken van de inmiddels traditionele zomeravondbios, georganiseerd vanuit vrijwilligers van De Groene Engel: De film die deze avond is te zien, is Kapsalon Romy. Diezelfde avond is er in De Phoenix vanaf 20 uur een vrije inloop bij het fanfare-orkest van Concordia.
Zaterdag 11 september is er in de bibliotheek samen met Dansschool Rowie een programma. En van 15 tot 17 uur vindt buiten op het plein voor het dorpshuis een optreden plaats van de Big Band.

Meer informatie over het programma van de feestweek staat op: www.dorpshuizenlanderd.nl.

|Doorsturen

Uw reactie