Schaijk

Feestelijke verjaardag voor Corrie Linders-Kouwenberg uit Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Corrie Linders-Kouwenberg uit Schaijk vierde zondag 7 mei haar 75e verjaardag op bijzondere wijze. Speciaal voor het feest waren haar dochter Marina, vier kleindochters (Monique, Corina, Esther en Sharon) en zes achterkleinkinderen uit Nieuw-Zeeland overgekomen naar Nederland. Uiteraard was ook zoon Bert, die in Reek woont, van de partij. Zo werd het voor Corrie een heel speciale dag.

Omdat Marina al zo'n dertig jaar aan de andere kant van de wereld woont, ziet Corrie haar kleindochters en achterkleinkinderen niet zo vaak. Ze is in die periode regelmatig in Nieuw-Zeeland geweest, maar het blijft voor haar bijzonder om met de hele familie samen te zijn. “Ik wist dat het de bedoeling was dat een paar van hen voor mijn verjaardag naar Nederland zouden komen”, vertelt ze. “In dat opzicht was het geen verrassing, maar de voorpret is net zo leuk. Ik had alleen niet in de gaten dat ze allemaal kwamen. Het is heel mooi om mijn verjaardag met de hele familie en schoonfamilie op deze manier te vieren.”
Marina's broer Bert heeft een bed-and-breakfast in Reek. Dat komt in dit geval goed uit, want daar kunnen de gasten overnachten. Corrie is er deze dagen ook veel te vinden om te genieten van haar familie. “Gelukkig heb ik Engelse les gehad en kan ik met ze praten”, lacht ze. “Een heel gesprek voeren is weer iets anders, maar het gaat erom dat we elkaar begrijpen.” De Nieuw-Zeelanders kijken hun ogen uit in Nederland. Zondag wordt de lange terugreis naar huis ingezet.

Bert, Corrie en Marina Linders.

Drie generaties in de familie Linders-Kouwenberg.

Corrie met haar dochter en kleindochters.

Vier generaties vrouwen in de familie Linders-Kouwenberg.

De familie Linders-Kouwenberg.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties