Schaijk

Feestelijk affiche bij Potter voor Schaijkse kermis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In Schaijk staat van zaterdag 11 tot en met dinsdag 14 augustus de jaarlijkse kermis op het programma. Voor de laatste keer wordt het evenement voor jong en oud op het Europaplein gehouden. Vanaf volgend jaar is de kermis in het vernieuwde centrum op de Pastoor van Winkelstraat te vinden. Café-zaal De Potter heeft een feestelijk programma samengesteld om er vijf te gekke dagen van te maken. Deze kermisfeesten zijn voor het laatst in de horecazaak aan de Schutsboomstraat 33, want ook De Potter verhuist over enige tijd naar het dorpshart.

Allround coverband Kraakthelder.

Het feest in Schaijk begint al op vrijdag 10 augustus met De Potter goes Smerrig! Nixus & MC Jordan, Fab x Paans, Bonxo en Braeff zijn die avond aanwezig om een knallende start aan de kermis te geven. Op zaterdag kraakt het met Allround coverband Kraakthelder. Met veel energie laten de muzikantne vertrouwde meezingers, krachtige rockcovers en guilty pleasures van het podium knallen. Deze stuiterende liveshow wil je meemaken.
Zondag staat in het teken van tributes en het Nederlandse lied. Diverse bands brengen 's middags een ode aan Elvis, Tina Turner en Joe Cocker. 's Avonds zingt De Potter Hollands met onder anderen Raymon Hermans, Joey Martens en DJ Robert den Brok. Op Malle Maandag komen De Lievelings DJ's van je zusje, Hitmaestro en ROW het dak eraf spelen. Dolle 'Deinsdag' is voor Zanger Kafke, Aap uit de Mouw en DJ Jon.

Tickets à 10 euro voor De Potter goes Smerrig! (van 20 tot 1 uur) zijn online te bestellen op www.depotterschaijk.nl. Kaartjes voor zaterdag 11 (van 20 tot 2 uur) en zondag 12 augustus (van 15 tot 1 uur) koop je voor 10 euro per stuk bij het café zelf. Maandag 13 en dinsdag 14 augustus (beide avonden van 20 tot 1 uur) is de entree gratis. Meer informatie op www.depotterschaijk.nl

Raymon Hermans.

Zanger Kafke.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties