Schaijk

Fashionshow van Carrousel Groen bij Nieuwe Hoeven

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De Groene Draad is in september 2017 van start gegaan als een van de bedrijfjes van Carrousel Groen. Nog geen jaar later, op woensdag 23 mei, was de eerste modeshow. In een wervelende presentatie met een heuse catwalk liet het atelier overtuigend zien wat het in haar mars heeft. Zo’n veertig volledig door het team zelf ontworpen creaties werden getoond. Opvallend was de veelzijdigheid en de breedte van de collectie.

De collectie werd met flair door de mannequins op de catwalk gepresenteerd. De ontwerpen waren van een nonchalant informeel karakter tot chique en van zakelijk tot feestelijk. De veelzijdigheid werd helemaal onderstreept met enkele modieuze zakelijke heren kostuums en knallend kleurrijke feestkleding uit andere culturen.
De Groene Draad vindt duurzaamheid belangrijk, dit blijkt uit de tassenlijn die gemaakt werd met hergebruik van materialen. Lederen bankstellen worden duurzaam ontmanteld en het leer wordt omgetoverd tot fraaie schoudertassen. Ook waren er creaties, waarbij gebruikte spijkerkleding was omgetoverd tot een nieuw ontwerp.

De bedrijfjes van Carrousel Groen worden gerund door mensen met een ondersteuningsvraag. Deze modeshow werd volledig door hen georganiseerd en verzorgd. Onder het publiek bevonden zich ook burgemeester Marnix Bakermans en de nieuwe wethouder op het sociale domein Moritz Böhmer. Zij waren aangenaam verrast door de show. Met hun aanwezigheid onderstreepten zij het belang om iedereen mee te laten doen in Landerd, zodat iedereen van betekenis kan zijn voor de gemeenschap. Carrousel Groen modeatelier De Groene Draad is gevestigd in Nieuwe Hoeven. De medewerkers staan klaar voor een uniek ontwerp met vakmanschap gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.carrouselgroen.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties