Schaijk

Familie Van Summeren uit Schaijk verdient een Pluim

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De familie Van Summeren uit Schaijk verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne 'Lege batterijen? Lever ze in en WIN!' van Stibat. Met haar deelname bewijst de familie uit Schaijk zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Door lege batterijen in te leveren, maak je elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim-cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque ter waarde van 1.000 euro. Wil je ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl

Schonere planeet
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken ze aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, lever je daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.
Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties