Schaijk

Expositie SKIN opent bij Atelier Anders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op 7 februari openen de kunstenaars Charissa van Dijk en Marit Goossens het expositie-seizoen bij Atelier Anders in Schaijk met hun expositie SKIN-Silicone. Hun bijzondere samenwerking levert spraakmakende beelden op. Het is hun doel om gesprekken te openen. Kom kijken en discussieer.

Designer Charissa van Dijk laat zich graag inspireren door onderwerpen als lichamelijkheid en kwetsbaarheid. Voor haar project 'Look at my nipple' ontwierp ze kledingstukken, waarbij het lichaam zichtbaar is en de beschermende functie wegvalt. Met haar project wil ze vragen oproepen over het zichtbaar zijn van de vrouwelijke tepel. Dit project is door fotografe Marit Goossens in beeld gebracht en zij heeft er diverse ladingen aangegeven. Deze samenwerking is al eerder getoond in Museum Jan Cunen en de ontwerpen van Van Dijk in Museum Arnhem. Verder tonen ze hun nieuwe werk 'Silicone', waarbij ze weer in gesprek willen gaan met het publiek. Ditmaal richten zij zich op plastische chirurgie. Zowel de gezichtsobjecten van Charissa van Dijk als de verhalende foto's van Marit Goossens zijn te bezichtigen.
 
Iedereen is welkom tijdens de opening op 7 februari. Om 19 uur zijn de deuren geopend en om 19.30 uur vindt een openingswoord plaats. Tot 22 uur zijn belangstellenden welkom om deel te nemen aan de conversatie en is er gelegenheid de kunstenaars vragen te stellen. De expositie is te bezichtigen tot en met 21 maart. De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk. Kijk voor meer informatie op www.atelier-anders.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties