Schaijk

Expositie SKIN bij Atelier Anders Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Bij Atelier Anders is vrijdag 7 februari een nieuwe expositie geopend: SKIN. De tentoonstelling bevat samenwerkingsprojecten van de Osse fotografe Marit Goossens en designer Charissa van Dijk. Het bekende werk ‘Look at my nipple’, wat eerder getoond is in Museum Jan Cunen, is nu te zien in Schaijk. Met deze eerste galerie-expositie van het project geven Goossens en Van Dijk de kunstliefhebber de kans om hun werk aan te kopen. Hierdoor hopen ze dat het niet alleen online gedeeld wordt, maar dat het ook een permanente plek krijgt bij mensen die hun gedachtengoed delen. Tevens tonen ze de nieuwe serie ‘Silicon’, waarmee ze plastische chirurgie bespreekbaar willen maken.

Nog voor de officiële opening bracht groep 1/2 van de basisschool Den Omgang uit Schaijk een bezoek aan de expositie. Met hun nog jonge en heldere blik hebben de leerlingen het gesprek geopend. Ze hebben gekeken naar de diversiteit van kunst en de verhalen achter de kunstwerken. De volwassenen hebben er weer veel van geleerd.

Bezoek de expositie onder het genot van een kopje koffie of thee en bekijk de korte documentaire waarin Goossens en Van Dijk zelf uitleg geven over hun werk. SKIN is nog te zien tot en met 21 maart. De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties