Schaijk

Vanaf 6 juli bij Atelier Anders Schaijk

Expositie ‘Nature to go!’ van Hanneke Roumans

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op vrijdag 6 juli om 19 uur opent de expositie 'Nature to go!' van kunstenares Hanneke Roumans bij Atelier Anders in Schaijk met een bijzondere openingsact.

Hanneke Roumans bekijkt de omgang van mensen met de natuur. Is er nog wel echt natuur? Of zijn we zo ver van de natuur gedistantieerd, dat onze gecultiveerde natuur voldoende is? Roumans confronteert de kijker met deze vragen op een luchtige en soms wat humoristische manier.

Tijdens deze expositie presenteert Roumans haar nieuwe project 'Nature to go!' In de pop-up store bij Atelier Anders kan men nu ook fast-nature afhalen. Het is niet zomaar een stukje natuur, het plantje in de gemakkelijke draagtas heeft een eigen paspoort. Roumans zoekt deze avond persoonlijk een plantje uit die het beste bij iemand past. Verder kun je via Roumans' zelf ontwikkelde matchingprogramma je ideale vis vinden. Tot slot presenteert Hanneke Roumans een serie olieverfschilderijen onder de naam 'nachtblind', ontwikkeld in de nacht.

Deze expositie is te bezichtigen tot en met 18 augustus. Op 27 en 28 juli is Roumans zelf aanwezig in de galerie. Atelier Anders is geopend op vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur en is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk. Meer info: www.atelier-anders.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties