Schaijk

Expositie Nacht Zicht bij Atelier Anders in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op 7 december opent de expositie Nacht Zicht van kunstenaar Vera Schepers bij Atelier Anders in Schaijk. Als lichtkunstenaar bouwt ze verschillende installaties. Haar liefde voor licht en schaduwspel brengt wonderlijke beelden die niet te vangen zijn met de camera. Het onderzoek en haar fascinatie voor techniek staan centraal in haar werk.

Ditmaal presenteert ze onder andere haar serie ‘Night Lights’. Deze werken laten het licht op een unieke manier weerkaatsen. Daarnaast bestaat de expositie uit een grote lichtinstallatie met twee bewegende projecties die samen spannende beelden vormen. Zelf kun je ook aan de slag met een projector en onderdelen om zelf beelden te maken.

Iedereen is 7 december om 19.30 uur van harte welkom bij de opening. De expositie loopt tot en met 12 januari. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk en is geopend op vrijdag en zaterdag van 13 tot 15 uur. 

In de donkere dagen brengt Atelier Anders wat licht in de wereld. Niet alleen met deze bijzondere expositie van Vera Schepers, maar ook met de workshop Wonderlamp van kunstenares Monique van den Boomen. Op zaterdag 22 december kun je zelf aan de slag. Kijk voor meer informatie op www.atelier-anders.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties