Schaijk

Expositie Levenslijnen van Kyra Bullens bij Atelier Anders

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Bij Atelier Anders in Schaijk opende vrijdag 19 oktober de expositie Levenslijnen van Kyra Bullens. Kyra's twee maanden oude zoontje opende de expositie met een monotype van zijn voet. Daarna volgde de overbuurvrouw van het atelier. Hiermee zijn zeer uiteenlopende leeftijden vastgelegd op De Muur van Momenten.

Kyra is gefascineerd door herinneringen en levenspatronen. Ditmaal heeft ze een interactief werk toegevoegd aan haar expositie. Iedereen mag zelf een moment van zijn jeugd vastleggen met een monotype, een druktechniek waarbij slecht een enkele druk gemaakt kan worden. In het laatste weekend van de expositie, op vrijdag 23 en zaterdag 24 november, mag iedereen zijn druk komen ophalen.
Zaterdag 17 november van 13.30 tot 15.30 uur vindt er een verdiepingsworkshop plaats waarbij deelnemers aan de slag mogen met een echte drukpers. Je gaat naar huis met een eigengemaakt drieluik. Kijk voor kosten en aanmelden op www.atelier-anders.nl. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk en geopend op vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties