Schaijk

Expositie ‘Iedereen heeft een hoofd’ geopend bij Atelier Anders

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Bij Atelier Anders in Schaijk is vrijdag 3 mei de expositie ‘Iedereen heeft een hoofd’ geopend. De avond stond in het teken van socialiteit, koffie en natuurlijk het hoofd. Drie verschillende kunstenaars komen vanuit diverse zoektochten samen tot het portret als onderwerp. In uiteenlopende technieken worden de gezichten weergegeven.

Inge Leuverink, Roos Marte Thijsen en Maria van der Laar.

‘Iedereen heeft een hoofd’ is de titel van een kunstwerk van de Lithse Roos Marthe Thijsen. Haar social drawings gemaakt van inkt en koffie gaan een dialoog aan met de kijker en de portretten van de andere kunstenaars. De zachte koffieschilderingen contrasteren met de massieve, geboetseerde bustes van Maria van der Laar uit Schaijk. Inge Leuverink uit Nijmegen verbindt deze zowel in thematiek als techniek. Haar portretten zweven tussen het platte vlak en driedimensionaal.

Deze expositie is nog tot en met 8 juni te bezichtigen op vrijdag en zaterdag tussen 13 en 17. Kijk voor meer informatie www.atelier-anders.nl

Iedereen heeft een hoofd (geschilderd in koffie) is het werk van Roos Marte Thijsen, wat de aanleiding voor deze expositie is.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties