Schaijk

Expositie BONUS geopend bij Atelier Anders in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Huub Christiaens, bedrijfsleider van Albert Heijn Schaijk, en kunstenaar Jelle Slof hadden elkaar vrijdag 31 augustus veel te vertellen en te vragen tijdens de opening van de expositie BONUS bij Atelier Anders. De meeste aandacht ging dan ook naar de kunstwerken in de vorm van bonusfolders, die ditmaal met andere ogen nauwkeurig werden bekeken. (foto's: Koen Kievits)

Kunstenaar Jelle Slof en Huub Christiaens van Albert Heijn Schaijk.

Na het openingswoord van Huub Christiaens overhandigde hij de laatste AH-folder aan Jelle. Die reageerde blij verrast, omdat hij de eerste hamster tegenkwam met gesloten ogen. Een detail dat het publiek nog niet was opgevallen. Wat Jelle echter bezighield was waarom de achtergrond van de Route 99-folder als enige van donker naar licht oranje is uitgevoerd. Een vraagstuk waar ook Huub zich nu over kan buigen.

Nadat de bezoekers de film waarin Jelle uitleg geeft over zijn werk bekeken hadden, sloot de opening af met een boodschappenspel, waar Jelle en Huub hun geheugen konden testen. Dat vroeg om een toost op het succes van beide heren en Atelier Anders.

De expositie BONUS is nog te bezichtigen tot 6 oktober. Atelier Anders is geopend op vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur en is gelegen aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk. Voor meer informatie bezoek www.atelier-anders.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties