Schaijk

Zonne- en wellnessstudio SunBody opent deuren in hartje Schaijk

'Even een ontspanningsmomentje voor jezelf in de stressvolle maatschappij'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Schaijk heeft sinds kort een eigen zonne- en wellnessstudio op een mooie locatie in het vernieuwde dorpshart. Michelle van den Boom biedt daarmee een plek om in een huiselijke sfeer even te ontspannen en tot rust te komen. Bruin je huid onder de zonnebank, laat je nagels doen of geniet van een andere beautybehandeling. Je kunt zeven dagen per week terecht bij SunBody. Iedereen is welkom om binnen te lopen.

Michelle weet eigenlijk al van jongs af aan dat ze iets voor zichzelf wil beginnen. In eerste instantie denkt ze aan de horeca, maar dat is lastig te combineren met haar gezin. Dan komt ze op het idee om een eigen zonne- en wellnessstudio te starten. “Dat concept heb je hier niet in de directe omgeving”, weet Michelle. “Je moet naar Oss of Uden. Dat is best een eindje rijden en dan ben je ook nog parkeergeld kwijt. Een forse investering voor eventjes onder de zonnebank. 'Dat kan makkelijker', dacht ik. Dus ben ik gestart met een ondernemingsplan en heb een enquête uitgeschreven. Bijna negen op de tien mensen reageerde enthousiast.”
Daarnaast heeft Schaijk volgens Michelle nog andere voordelen. “Het dorp is sinds de komst van het nieuwe centrum nog meer op de kaart gezet”, vindt ze. “We hebben aantrekkelijke winkels die de hele regio aanspreken. Bij SunBody kun je voor de deur gratis parkeren. We zitten naast de Albert Heijn en op zaterdag hebben we de markt voor de deur. Een bezoekje aan ons is ideaal te combineren met je boodschappen.”

'Huiselijke sfeer'
Als de gedreven Michelle eenmaal iets in haar hoofd heeft, gaat ze er vol voor. “Het is heel snel gegaan”, blikt ze terug. “In nog geen halfjaar tijd van idee tot wellnessoord. Samen met Jeanine Knipping van IN.interieur hebben we een zaak met een huiselijke sfeer ontworpen. Een plek om even te ontsnappen uit deze stressvolle maatschappij, waar je even een momentje weg kunt uit de drukte van alle dag. Wij helpen daar graag bij.”
Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. “Zelf ben ik ook veel met uiterlijke verzorging bezig”, vertelt Michelle. “Ik merkte alleen dat mijn dochter vaak snel verveeld raakte bij een bezoekje aan een wellnessoord. Je wil ook niet iedere keer je kind wegbrengen. Daarom hebben we bij SunBody een speelhoek ingericht waar ze lekker bezig kunnen zijn. Er is altijd iemand in de openbare ruimte om een oogje in het zeil te houden. Juist ouders hebben misschien wel af en toe behoefte aan een extra rustmomentje. Op deze manier is het leuk en toegankelijk voor iedereen.”

Huidanalyse
Bij SunBody kun je voor allerlei beautytreatments terecht. Van tandenwitsessies en allerlei ontharingsopties tot nagelbehandelingen. Verder zijn er twee moderne zonnebanken van Ergoline. “De nieuwste modellen”, verzekert Michelle. “Voordat je eronder gaat, maken we altijd eerst een huidanalyse. Op basis daarvan komen we tot een plan. Dat heeft onder meer te maken met de gevoeligheid van je huid. Misschien moet je starten met sessies van tien minuten. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Door nieuwe technieken is het lang niet zo agressief als twintig jaar geleden, maar te veel is natuurlijk nooit goed. Daarin begeleiden wij.” Naast de behandelingen is SunBody tevens exclusief verkooppunt voor Janzen, een puur merk voor ontspannende body- en homeproducten.

SunBody is zeven dagen per week open. Maandag van 9 tot 13.45 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17 uur en zondag van 12 tot 17 uur. De openingstijden zijn bewust ruim opgezet zodat iedereen wel een gaatje in zijn agenda kan vinden voor een bezoek. Iets dat Michelle heel belangrijk vindt. “Jong, oud en ouder zijn hier van harte welkom”, geeft ze aan. “De deur staat open. Heb je vragen over de mogelijkheden? Loop gerust eens vrijblijvend binnen. Je wordt gastvrij ontvangen. De koffie is bruin.” Je vindt SunBody aan het Kapelanieplein 25-27 in Schaijk. Meer informatie op Facebook en via 06-35312804.

De opening van SunBody was zaterdag 31 augustus.

De opening van SunBody was zaterdag 31 augustus.

Michelle met haar echtgenoot en dochter.

De opening van SunBody was zaterdag 31 augustus.

SunBody beschikt over twee nieuwe zonnebanken van Ergoline.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties