Schaijk

Erik en Yvonne van Dijk nemen afscheid bij eethuis Van Son ‘t Dûrp

Door Daan Jans

SCHAIJK - Erik en Yvonne van Dijk deden afgelopen week voor het laatst de deur van Eethuis Van Son ‘t Dûrp in Schaijk achter zich dicht. Vanaf 1 september zwaaien Bart Bernsen, Luuk Vos en Gert Jordaans de scepter bij de horecagelegenheid aan de Schutsboomstraat. Zij nemen het volledige personeelsbestand over.

"Ruim twintig jaar hebben we daar week in week uit vol overgave gewerkt", blikken Erik en Yvonne van Dijk terug op hun tijd bij Van Son 't Dûrp. "Met heel veel plezier hebben we alle gasten verwelkomd en verzorgd. Maar nu we het naar tevredenheid hebben kunnen verkopen, kijken we ook erg uit naar de tijd die voor ons ligt."

'Bedankt'
"Via deze weg willen we alle gasten bedanken die ons de laatste twee decennia hebben verblijd met een bezoek. Uiteraard de vaste gasten, die wekelijks of soms zelfs dagelijks, aankwamen voor een hapje, een drankje en een praatje. Maar ook de minder frequente bezoekers, de groepjes fietsers op het terras, kinderen die een ijsje kwamen halen of sporters die hun energie kwamen aanvullen. Ze zijn ons allemaal even lief geweest. Dank jullie wel voor het vertrouwen!"

Samenwerking
Erik en Yvonne denken daarnaast met warme gevoelens terug aan de vele medewerkers die door de jaren heen bij het eethuis actief waren. "We hebben met ontzettend veel mensen samengewerkt. Veelal jonge mensen. Sommigen werkten er kort, anderen waren niet weg te slaan. Maar altijd konden we een beroep op ze doen. Ook tijdens de drukke dagen zoals carnaval, de braderie of vakanties. We bedanken dan ook iedereen die bij ons gewerkt heeft."

'In goede handen'
Per 1 september nemen Bart Bernsen, Luuk Vos en Gert Jordaans de horecazaak in het centrum van Schaijk over. Erik en Yvonne: "We wensen Gert, Luuk en Bart heel veel succes met het voortzetten van het eethuis. We weten dat het in goede handen is. Daardoor kunnen we met een gerust hart gaan genieten van de dingen die komen gaan."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties