Schaijk

Supermarkt aan Kapelanieplein kleurt geel vanaf woensdag 23 januari

Emté Schaijk verandert binnenkort in Jumbo

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Jumbo opent woensdag 23 januari de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Emté op het Kapelanieplein 2 in Schaijk. De huidige medewerkers blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Het assortiment breidt flink uit. De supermarkt sluit zaterdag 5 januari tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 23 januari 9 uur verder te gaan als Jumbo.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 27 januari). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo-boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Filiaalmanager Ronny Albers is trots op de vernieuwde winkel. "We gaan van groen naar Jumbo-geel", zegt hij. "Onze supermarkt telt nu duizend vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van Emté en nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe supermarkt."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties