Schaijk

Eindelijk is Moesland Cup voor Raad van Elf

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Een week voor carnaval stond de Moesland Cup op het programma. De vierde editie van deze beroemde wedstrijd gaat tussen het G-team van DAW Schaijk en de Moeslandse Raad van Elf. De eerste spelers meldden zich zaterdag 15 februari al vroeg op het sportpark om zich goed voor te bereiden op het duel. In 2017, 2018 en 2019 waren de spelers van het G-team het sterkst.

Onder aanvoering van Prins Twan is de aftrap om 11.11 uur genomen onder begeleiding van de Hofkapel. Al vroeg in de wedstrijd weet de Raad v Elf de score te openen. Niemand minder dan Prins Twan zelf neemt zijn team op sleeptouw en weet de bal tegen de touwen te werken. Het gaat de hele wedstrijd op en neer. Het staat zelfs even gelijk, maar de Raad van Elf laat het G-team niet op voorsprong komen.
Vlak voor het eindsignaal scoort de Raad van Elf de 5-7, waardoor de marge weer twee wordt. Niets lijkt de winst van het team van Prins Twan nog in de weg te staan, totdat het G-team uit het niets de aansluitingstreffer maakt: 6-7. Wat volgen zijn hectische seconden voor de goal van de Raad van Elf, maar tot grote vreugde van Prins Twan en zijn gevolg valt er geen doelpunt meer. Eindelijk kunnen de Moeslandse carnavalshoogheden de beker een keertje omhoog houden. Na de wedstrijd werd door beide partijen nog gezellig gekletst. Volgend jaar zal het DAW Schaijk G-team graag revanche nemen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties