Schaijk

Poes en Snoezie, Stop de Tijd!

Eerste boek Schaijkse illustrator Belinda Jordens

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/GRAVE - Midden september verschijnt het prentenboek Poes en Snoezie, Stop de Tijd! van de Schaijkse illustrator Belinda Jordens en auteur Marloes Kemming. Het is een vrolijk geïllustreerd prentenboek over twee poezen die de beste vrienden zijn en die ontdekken dat ze een wel heel bijzonder trucje kunnen, de tijd stilzetten. Dit blijkt de ideale manier om heel veel kattenkwaad uit te halen.

De Schaijkse Belinda Jordens (1970) was als klein meisje altijd al in de weer met een schetsboek en kleurtjes. Na haar opleiding aan de SintLucas begon ze als Visual Merchandiser bij V&D. Daarnaast was ze werkzaam als vaste illustrator en vormgever bij wenskaartenuitgeverij Royal License. In 1999 begon Belinda, momenteel woonachtig in Grave, als zelfstandig creatieveling. Het prentenboek Poes en Snoezie. Stop de Tijd! is haar debuut. "Ik vind het een enorme eer dat ik gevraagd ben om samen met Marloes dit boek te maken", vertelt Belinda."Het eerste echte boek met míjn naam erop, hoe gaaf is dat! Ik ben best een beetje trots op dit debuut."

Marloes Kemming (1983) studeerde kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Nu werkt ze als communicatieadviseur. Daarnaast schrijft ze (kinder)boeken en artikelen over eten en reizen.


Poes en Snoezie. Stop de Tijd! | Marloes Kemming (auteur) | Belinda Jordens (illustraties) | Vanaf 4 jaar | Omvang 32 bladzijde | ISBN 9789051166712 | Prijs € 14,95

Klik hier om het boek te bestellen.


|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties