Schaijk

Duo Ebano bij Muzis Landerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Duo Ebano treedt op bij Muzis Landerd. Het concert vindt plaats op zondag 17 oktober in zaal de Potter aan de Pastoor van Winkelstraat 2D in Schaijk. Aanvang is om 12 uur.

Marco Danesi en Paolo Gorini zijn goede vrienden, ze houden echt van alles wat met muziek te maken heeft: het maken, ernaar luisteren, maar ook praten en erover nadenken. Ze voelen zich thuis op het gebied van kamermuziek en zijn actief nieuwsgierig naar het hedendaagse muzieklandschap. Deze gemeenschappelijke basis is de mijlpaal van Duo Ebano en de reden voor zijn voortdurende groei en ontwikkeling.

Duo Ebano is geen gewoon klarinet- en pianoduo: nieuwe muziek, elektronica, avontuurlijke programma's, vermenging van genres bepalen hun identiteit. Het concept van hun Dutch Classical Talent Tour is het bewijs van hun bereidheid om het publiek te verrassen en te intrigeren met nieuwe klankcombinaties, uitgebreide opzet en minder bekende muziek. Bij Muzis zullen zij onder andere werken van Brahms, maar ook van minder bekende componisten zoals Robert Muczynski te gehore brengen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties