Schaijk

Opening zaterdag 18 december om 9 uur

Dunkin' Donuts terug bij Restaurant Charlie in Schaijk (+VIDEO)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – In het najaar van 2020 beleefde Schaijk een heuse wereldprimeur. De toonaangevende keten Dunkin’ Donuts opende op het buitenterrein van Roompot Vakantiepark en Restaurant Charlie aan de Hermanusweg 4 namelijk ‘s werelds eerste Mobile Drive Thru en pop-up store. Het initiatief van horecaondernemer Charles Veerkamp bleek een schot in de roos, want in Schaijk en wijde omgeving ontstond een ware ‘donutmania’. Goed nieuws voor de liefhebbers van de zoete lekkernijen, want vanaf zaterdag 18 december keert Dunkin’ Donuts terug op het parkeerterrein van Charlie en Roompot.


Evenals vorig jaar vormen de beperkende coronamaatregelen waarmee horecaondernemer Veerkamp heeft te kampen de aanleiding voor de komst van de Dunkin' Donuts pop-up store naar Schaijk. "We proberen op deze manier een stukje extra omzet te genereren en houden zo bovendien ons personeel aan de gang”, vertelt Charles, die dit weekend een mooie openingsactie in petto heeft. "De eerste 100 klanten ontvangen op 18 en 19 december bij aankoop van 12 donuts, 8 minidonuts cadeau. En bij aankoop van 6 donuts ontvang je een gratis small hot drink.”

Meer dan 30 soorten donuts
Bij Dunkin' Donuts in Schaijk heb je de keuze uit meer dan 30 soorten heerlijke donuts. De pop-up store is dagelijks geopend van 9 tot 19 uur en blijft in ieder geval tot 16 januari aan de Hermanusweg 4 staan.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties