Schaijk

Duimsticker voor Huisartsenpraktijk Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De Kerngroep Mensen met een Lichamelijke Beperking (KMLB) heeft woensdag 15 januari een Duimsticker uitgereikt aan de huisartsenpraktijk in Schaijk.

De KMLB behartigt de belangen van personen met een lichamelijke beperking in de gemeente Landerd. "Een persoon met een lichamelijke beperking dient zo volwaardig mogelijk te kunnen participeren in de huidige maatschappij. Daarbij hoort zeker ook het kunnen bezoeken van gezondheidsinstellingen zoals een dokterspraktijk, een fysiotherapeut, een tandarts en apotheek. Op 15 januari hebben we Huisartsenpraktijk Schaijk bezocht om vast te stellen of het gebouw goed toegankelijk en veilig is voor een rolstoelgebruiker en voor mensen met een visuele beperking. We werden zeer hartelijk ontvangen door huisarts René van Kollenburg. Nadat we hebben vastgesteld, dat het gebouw perfect voldoet aan onze eisen, hebben we de duimsticker uitgereikt."

De Kerngroep nodigt alle inwoners met een beperking (jong en oud) in de gemeente Landerd van harte uit om voor vragen, adviezen en opmerkingen contact op te nemen met de Kerngroep via kmlblanderd@gmail.com

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties