Schaijk

Druk weekend voor Concordia met rayonkampioenschappen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op diverse plekken werden dit weekend de persoonlijke indoor rayonkampioenschappen handboogschieten gehouden. Na de regiocompetitie mochten per klasse de beste schutters strijden om het rayonkampioenschap. Op een afstand van achttien meter bepaalde de score van twee series van dertig pijlen wie zich plaatsten voor de finalerondes. Hierin werd volgens een knock-outsysteem geschoten.

Luca Derks schoot in de Cadetten 1e klasse en werd uitgeschakeld in de finaleronde. Melissa Platenburg haalde zilver in de cadetten compound tweede klasse. Mark van Tiel haalde de finaleronde van de senioren eerste klasse, maar werd toen uitgeschakeld. Saskia de Klijn ging met goud naar huis in de senioren zesde klasse.

Zondag 4 februari werden in dorpshuis de Phoenix in Schaijk de sportkampioenen van Landerd uit 2017 in het zonnetje gezet door burgemeester Marnix Bakermans en wethouder Ben Maathuis. Daarbij hoorden ook leden van handboogsportvereniging Concordia Zeeland. Luca Derks, Mark van Tiel en Melissa Platenburg werden voor hun prestaties gehuldigd. Melissa werd zelfs verkozen tot sportster van 2017. Hein Rovers was genomineerd voor de SpoRtZO-prijs.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties