Schaijk

Drie jubilarissen bij EHBO-vereniging 't Verzorgd Wundje

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK/SCHAIJK - EHBO-vereniging 't Verzorgd Wundje had zaterdag 26 oktober een feestelijke bijeenkomst. Drie leden van de Reek-Schaijkse club hadden namelijk een jubileum te vieren. Jos van Uden en Harry Hattink zijn al 25 jaar EHBO'er. Cees Schuurmans spande de kroon met 40 jaar. Een bijzondere mijlpaal.

Cees Schuurmans haalde veertig jaar geleden bij Heijmans in Rosmalen zijn EHBO-diploma. Hij is lid geworden van 't Verzorgd Wundje toen hij in Reek kwam wonen. In het verleden deed hij mee aan rayonwedstrijden. Hij haalde zelfs een keer de finale voor het Brabants kampioenschap. Daarnaast heeft Cees zich meer dan dertien jaar ingezet voor jeugd-EHBO in Reek en Schaijk. Hij kan goed met kinderen opschieten en leert hen graag de beginselen van de eerste hulp.

Harry Hattink is al bijna dertien jaar de voorzitter van 't Verzorgd Wundje. Hij werd in het zonnetje gezet vanwege zijn zilveren jubileum als EHBO'er. Met veel plezier zet hij zich in voor de gemeenschap. Niets ontgaat hem en op die manier zorgt hij dat alles goed verloopt.
Ook Jos van Uden vierde zijn zilveren jubileum. Hij volgt zijn lessen in Herpen, omdat hij op de vaste oefenavond van de EHBO-vereniging zijn andere hobby uitoefent: kruisboogschieten. Ondanks dat is hij al 25 jaar lid. Net als Cees en Harry is hij regelmatig van de partij bij evenementen als er EHBO'ers nodig zijn.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties