Schaijk

Vamos a la playa bij Nieuw Schaijk: 10 weekenden lang een zomers vakantiegevoel

Dorpsstrand LUST opent in Schaijk: win een arrangement voor twee personen!

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Je droomvakantie die niet doorgaat, alle festivals die zijn afgelast en maandenlang geen gezellige stapavonden met je vrienden... Veel plannen voor de zomer van 2020 vallen helaas in duigen. Maar niet getreurd! In Schaijk kun je vanaf vrijdag 19 juni tien weekenden lang terecht bij Dorpsstrand LUST, een initiatief van Schaijkenaar Akram Abdo Ali en Johan Tielemans, eigenaar van horecazaak Nieuw Schaijk aan de Rijksweg 46. "We willen een gezellige, intieme plek creëren waar je, met je voetjes in het zand en onder het genot van een hapje en een drankje, kunt genieten van live muziek", vertellen Akram en Johan enthousiast.
In samenwerking met Dorpsstrand LUST geeft Arena twee arrangementen voor twee personen weg voor zaterdagavond 20 juni, wanneer de bekende band Baby Blue (foto) optreedt. Deel dit bericht en like Arenalokaal op Facebook en maak kans op een van de arrangementen, die bestaan uit drie drankjes per persoon en een borrelplank.

Arrangementen voor 2 en 4 personen
Bij Dorpsstrand LUST worden arrangementen aangeboden voor 2 en 4 personen. "Dit omdat de zitmogelijkheden die we hebben ook voor 2 of 4 personen zijn en alles geheel volgens de RIVM-richtlijnen en de anderhalve-meterregel wordt ingericht", leggen Akram en Johan uit. Reserveren voor de arrangementen kan via www.dorpsstrand-lust.nl

Zomerse sfeer op het strand
Het terras van dorpsstrand LUST is geheel voorzien van zitplaatsen en wordt helemaal volgelegd met zand om een zwoele zomerse sfeer te creëren. De ingang van het strand op het terrein van Nieuw Schaijk is te vinden tegenover Swanenberg IJzergroep. Akram en Johan worden ondersteund door Rik van Sonsbeek uit Reek. "Wij hebben er enorm veel zin in om mensen uit Schaijk en de wijde omgeving te ontvangen op een zeer toffe locatie. Het worden heerlijke avonden met live muziek en entertainment. In het openingsweekend hebben we op zondag een open strand. De entree is dan gratis en je boekt je arrangement aan de deur. Ook op zondag is er live muziek. Iedereen is welkom op zondag, de rest van de dagen zijn onze arrangementen 18-plus."

Baby Blue
Het openingsweekend van Dorpsstrand LUST gaat vrijdag 19 juni van start met het meest bekende concept van de afgelopen jaren, SMÈRRIG uit Den Bosch. Akram: "Zij hebben een terrasconcept ontwikkeld waardoor ze er ondanks de RIVM-regels toch een gezellige avond van kunnen maken. Op zaterdag geven de jongens van Baby Blue hun allereerste optreden sinds de coronatijd."
Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek. "Baby Blue komt naar Schaijk met een 'unplugged setting'. Ze spelen akoestisch, maar geven toch gewoon een vette Baby Blue-show weg."

Iedere week een nieuw arrangement
Dorpsstrand LUST biedt de komende tien weekenden iedere vrijdag, zaterdag en zondag een nieuw arrangement aan. Kijk op www.dorpsstrand-lust.nl, houd de agenda op Facebook en Instagram in de gaten en blijf op de hoogte! "Het is de bedoeling om elke week een ander soort arrangement aan te bieden voor verschillende doelgroepen", geven Akram en Rik aan. "Denk aan live bands, openlucht-theateroptredens op het terras of lezingen. Het gaat erom dat we een hele hoop plezier maken in deze vervelende periode, zodat het toch nog een onvergetelijke zomer wordt in ons mooie Schaijk."

Vamos a la playa, gewoon in Schaijk!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties