Schaijk

Ga mee de wijk in

Donkere dagen offensief van de politie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De dagen worden korter. Dat betekent dat er ook weer meer inbrekers actief. De politie wil hier iets tegen doen, maar heeft daar de inwoners bij nodig. Zij zijn de ogen en oren in de wijk die de agenten nodig hebben bij het opmerken van verdacht gedrag. En om het inbrekers moeilijk te maken om woningen in te komen. De politie nodigt bewoners uit voor een ‘donkere dagen offensief’.

Dinsdag 15 januari van 19 tot 21 uur wil de politie samen met inwoners de wijk in. Hierbij gaan ze kijken waar inbrekers naar zoeken. Staat er een raam of deur open waar inbrekers makkelijk naar binnen kunnen? Dan wordt er een voetje (folder) neergelegd om de burgers hier op te attenderen. Het programma duurt van 18.45 tot 21.30 uur en is in het Raadhuis in Schaijk. Dit is inclusief presentatie en aansluitend koffie en thee. De politie is blij met alle steun. Ook mensen die maar een uurtje tijd hebben, zijn van harte welkom.
Terwijl de deelnemers de wijk in gaan, gaat de politie een verkeerscontrole houden op toegangswegen. Hierbij letten ze op mogelijke inbrekers. Op die manier ontstaat een grote actie die hopelijk bijdraagt aan minder woninginbraken. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: fieke.looijaard@politie.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties