Schaijk

DJ Onslow draait échte carnavalsmuziek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Het is inmiddels een mooie traditie geworden. Een maand voor de carnaval los barst kun je goed in de stemming komen met de beste carnavalsmuziek op je radio. De website www.deoptocht.nl heeft dit jaar voor het elfde jaar de stream in de lucht. Om dit jubileum te vieren is DJ Onslow gevraagd om een programma te presenteren.

DJ Onslow, beter bekend als René van Rooij, begon als DJ tijdens de 24-uurs Solexrace in Heeswijk en dat werd een succes. Nu gaat Van Rooij dus ook uitzendingen maken op de radio. Van Rooij noemt zichzelf DJ Onslow. Deze naam is gebaseerd op het personage Onslow uit de serie Keeping Up Appearances (Schone Schijn). "Een beroepswerkloze, echt iemand waar de familie zich voor schaamt. Qua uiterlijk lijk ik wel een beetje op hem", zegt Van Rooij lachend.

Fijne hoempa
De programma's van DJ Onslow zullen geen hoog beukgehalte hebben, maar wel een zeer hoog meelalgehalte. Het is allemaal muziek met een fijne hoempa en veel herkenbaarheid. Het zijn de echte carnavalsnummers en zeker niet de commerciële 'meuk' die er tegenwoordig in de ether wordt geslingerd. Zeker voor de oudere carnavalsvierder is het een feest der herkenning.

Week voor carnaval
De show van DJ Onslow is te beluisteren van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart en begint om 20 uur. Een week voor dat carnaval echt gaat beginnen om helemaal in de stemming te komen. DJ Onslow kun je beluisteren via de player op http://www.deoptocht.nl of via http://radio.deoptocht.nl:8000/stream

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties